Ouran High School

Cred că e timpul să facem și un review la un anime! Nu am ales cel mai popular anime așa cum probabil s-ar aștepta majoritatea, tocmai de aceea am vrut să surprind ^^

Știu că ar trebui să fie un review anime, dar acest lucru are super acțiune live! Din moment ce acest anime este foarte popular deja, am crezut că voi introduce ceva nou cititorilor.

Un pic de poveste: Povestea este despre o fată de liceu numită Fujioka Haruhi (aka Kawaguchi) la o Academie Ouran. Ea se împiedică de un grup de studenți de sex masculin care și-au format, evident, propriul club. Povestea începe atunci când se distruge accidental o vază antică, Haruhi ajunge să datoreze clubului o sumă foarte mare de bani, iar ea sfârșește prin a se prezenta ca o gazdă pentru a-și rambursa datoria. Și aici probabil puteți înțelege cum totul începe să se dezvolte.

Am adorat această dramă, acest anime! Fiecare episod a urmat atât de aproape! Calităţile au fost extraordinare! Până la urmă, acest anime a revenit la viață.

Și acum momentul adevărat, pam pam, gazda mea favorită! În anime a fost Tamaki! D

Daito Shunsuke este, evident, o mare dragoste - m-a făcut să mă gândesc - credeam că Yamamoto Yusuke și Miyano Mamoru arată un pic la fel! Dar acum, dacă mă gândesc mai bine, nu cred.

Care este anime-ul vostru preferat, DAR, care nu este foarte ... mainstream ^^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *